注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

私はあなたを爱し

§Baby●の

 
 
 

日志

 
 

我的初中同学籽.  

2008-02-21 20:22:17|  分类: 个人日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
        今日(2月21日),好难得我可以去到初中嘎同学聚会,至于内容和地点就系去茶楼饮早茶.虽然有D似老公公和老婆婆,哈哈.不过几得意吖! 

    先讲下初中时候最close嘎Friend先喇. 

    青青 (我5知距比5比,所以5打全名)  距系我认识嘎感多F中最特别嘎一个,距系果种不吃人间烟火嘎女籽,譬如话我觉得某个人几好,但距总可以把衣个人看透然后话比我知.大家5好以为距好难接近,只系距5中意表达出离. 
    石少,距系一个好爽朗嘎人,义气籽女,所以距系我地班有好多好朋友,好多次活动聚会都系由距做发起同组织的,仲有喔,我以前有好多5开心嘎loving things 都有同距讲 
嘎.所以距同青青都知道好多我嘎开心同5开心! 

    庞蟹籽,距系我地班嘎女班长,距为人好亲切嘎,而且没有架子,所以我地班好多男生都好中意同距玩,其实以前初中我曾经觉得距系D好沉默嘎读书人,不过接触过距之后就觉得距其实几玩得. 
    曾ling~,我地班嘎语文科代,高高瘦瘦,眼大大,靓女离嘎.我觉得距几斯文,我同距平时5系讲好多野,但距比我嘎感觉系好shine.希望距永远都感开心拉. 

    石籽,其实我同距系一早就认识嘎拉.因为我地同一个小学,而且我仲有个"好朋友"系距地班度,哈哈.距好劲嘎,系台拳道教练,如果大家要学记得稳距喔!!! 
    吖哥,距系我嘎啊哥,亦都系唯一嘎一个,距好搞笑嘎,只要有距嘎地方,所有人都会好开心,初中果阵虽然我同吖哥系有D不和 (好似系为左一个女人! ) 不过,我地无事拉,因为以距份人感开朗嘎性格, 就算我地有咩10冤9仇,距都会好快5记得.有一个傻傻地嘎吖哥其实都几开心吖......... 
    谭?国,距系我吖哥嘎4党,距好中意D "大人"嘎野,距都好搞笑嘎,距好中意同我吖哥唱双簧,哈哈.有D似相声 "子子"宝. 
    范?杰, 哈哈.其实我5想感写,但我5知用咩代号,不过个名都几得意吖.今次见距有D似"大老细"哈哈,5知距几时搞D大茶饭,比D好处小Zi 呢?!!! 

    讲完我最早认识嘎一邦人,到中间认识的. 

    冀GG,系我嘎"好朋友"嘎朋友,距以前同我"好朋友"坐.所以我认识左距,后离仲做埋F添.距都系D搞笑之人,你T距感搞笑嘎造型就知道距系个好好笑嘎人.而且距人好好.好肯帮人,哈哈. 
    唐水,靓籽离嘎,曾经我地班有某个女生中意距中意到好crazy.哈哈.讲笑遮......距平时好少讲野.我曾经同过距坐,距好有画画天份嘎!仲有距行路好似系度沉思紧D咩感.好似古时候的读书人嘎.哈哈! 

    讲完中期拉,到last喇..哈哈 

    彭?伦,距系好后期认识嘎人,因为一开始距都系比我一个好读书人嘎感觉,不容易接近.但后期先觉得距都好玩得嘎!距好劲嘎.成日都罗全班第一噶,次次选位置都系距第一个选的,当时离讲其实真系好佩服距.因为距太强拉! 
    忠籽.距系我地嘎男班长,距好有果D深思熟虑嘎感觉,距做事好严肃嘎,也都好公正,所以其实以前有好多人5理解距,不过,衣家大家都系好朋友喇..... 
    郭籽,其实点解我系最后写距呢?系以为我忘记左几时同距认识喇,因为距系无分派别嘎人,同边邦人都熟嘎感觉,哈哈,不过,我觉得距系果D好有远见嘎人,希望在将来大家都出离做野的时候,距能够找到自己中意的工作! 

    哎~一口气将今日有到的同学籽都讲晒拉,其实仲有D无离嘎,距地都有好多回忆在我的脑海里.......... 
    大家要努力喔.在新嘎一年稳到自己嘎另一半,稳到自己嘎梦想.....记得话比小Zi 听喔............亲爱的你们.
  评论这张
 
阅读(14)| 评论(13)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017